A következő évekre kiható embertelen és igazságtalan törvények ellen..

Végre a Magyar munkásság ébredezik, észre vették, hogy ami ebben az országban történik annak semmi köze nincs az átlag magyar életének javításához.
A "rabszolga "törvénynek elnevezett túlóra törvény olyan helyzetbe kényszeríti a lassan kialakuló új munkás osztályt amire csak a Horthy rendszerben volt péda.
Az úgynevezett béke évek amikor a munkás osztály kizsákmányolása a tetőfokára hágott. Amikor a Magyar és Nemzetközi nagytőke összefogva kizsákmányolta az embereket. Sajnos ezek az újonnan hozott kikényszeritett törvények mind ez irányba hatnak.
Nagy Feróék a múlt rendszerben hangosan üvöltött rock zenéjük, most lesz, illetve lenne a legaktuálisabb" nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás".
Sajnos a kormány által képviselt politikai magatartás is abban az irányban hat, hogy restaurálják az 1930 - as évem Magyar országát. Állításomat mi sem bizonyítja jobban, hogy a Kossuth térről a Nagy Imre forradalmár szobrát is éjszaka szállították el, vagy a Dózsa György úton is a "Vértanúk szobrát " is csak éjszaka merték a nép akarat ellen felállítani.
A sokat hangozhatott 2/3 - o Fidesz többség sem igaz és ezt már nép nagy része is átlátja, hogy ez egy rossz Választási Törvény "eredménye" amit ha a nép akarat "harag"nem tud sem szép szóval sem erőszakkal megváltoztatni akkor a jelenlegi hatalom  szinte "megváltoztathatalan"
A jelenlegi Magyar fejlemények ma már nem mondhatók igazát békésnek mert a központi propaganda már nem tud olyan intenzitással érvényesülni még akkor sem, hogy a kormányhoz tartozó médiumok szinte 71% ban a kormány közeli propagandát "szajkózzák"

  • Megítélésem szerint a 2018 as év meterológiailag volt rendkívüli, addig a 2019 es év más vonatkozásban számítható forró időjárásnak.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Részletesebb leírás a Reszegi név eredetről és a településekről....

Régi képek a korabeli falusi nép életéből a Horthy korszak Magyarországán!