Biztosítási tevékenységgel összefüggő közlés!

Tisztelt blog olvasók!
Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a korábbi tevékenységemet 2013 április hónaptól tovább folytatom az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt függő tanácsadójaként mint vállalkozó.
Tevékenységem kiterjed minden nemű biztosításra, úgy mint: személy biztosítás, vagyon biztosítás, baleset biztosítás és az utas biztosítási  tevékenységekre.
Készséggel és tisztelettel állok minden ismerős és jelenleg ismeretlen olvasó rendelkezésére.
A meglévő biztosítások korszerűbb formákra történő átdolgozása vagy új biztosításokhoz ajánlat elkészítése mind ezzel összefüggő tanácsadásra.
A biztosító társaság 2013 év április hó 1 től bevezette az úgy nevezett "Retró CSÉB" fantázia névre keresztelt korábbi években jól ismert Csoportos élet biztosítást.
Minden kor osztálynak tudunk meg felelő formát ajánlani. Tekintettel arra, hogy a felnövekvő generációk már a kapitalizmus keretei között nevelkednek így Nekik újra meg kell tanulni az Ön gondoskodást, hogy amikorra elérik az öregségi nyugdíjkort  meg felelő anyagi biztonság álljon rendelkezésre. Nem számíthatnak arra, hogy az állam gondoskodik nyugdíjukról ha Ők nem gondoskodnak magukról.
Olyan irányba halad a társadalom, hogy nem csak a  nyugdíjukról kell gondoskodniuk, hanem a beteg biztosításról, gyerekeik ilyen irányú biztonságáról is.
Nagyon fontos tehát, hogy a tanulás befejezése után gondoskodjanak hosszú távon saját és család tagjaik jövőjéről is. Ezt szolgálja a mi  és az én munkám ezért szeretném, hogy minél többen megértenék e tevékenység fontosságát és a biztosítást nem valami haszontalan dolognak, hanem igenis nagyon fontos és hasznos, jövőbe mutató tevékenységnek tekintenék.
Ismételten kérem ilyen irányú gondolataikkal, problémáikkal forduljanak hozzám bizalommal akár a blog adta lehetőségeken belül akár a facebookon de más eszköz is igénybe vehető, telefon számom is meg található.
Köszönöm, hogy időt szenteltek írásom elolvasására.
Előre is tisztelettel meg köszönöm a bizalmukat és igényüket a tanácsadásomra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Részletesebb leírás a Reszegi név eredetről és a településekről....

Régi képek a korabeli falusi nép életéből a Horthy korszak Magyarországán!