VÍZÖNTŐ férfi - A különc szerető


Külsejét tekintve legtöbbször magas, esetleg kissé elpuhult, szép, nyugtalan szemekkel.
Nemeslelkű, eredeti, gyakran nem talál megértésre, kedves, jószívű, aki számára ismeretlenek az érzelmi viharok, a szenvedély és a féltékenység felkorbácsolt hullámai. Nonkonformista, polgárpukkasztó, magába fordulva álmodozik, ami kissé különccé teszi a külső szemlélő számára. A Vízöntő férfi gyakorta elragadó személyiség.
Milyen is a Vízöntő férfi, ha szerelmes? Nem könnyű egyértelmű választ adni, mert igen változó lehet a kép. Az biztos, hogy nem éppen ábrándos, érzelmes típus. Inkább igen reálisan, már-már naturálisan gondolkozik a szerelemről. És nagyon-nagyon logikusan is, hiszen meglehetősen intellektuális, analizáló elme.
De hát egy szép női szem, egy formás boka melyik értelmes, józan férfiból nem csinál egy-kettőre érzelmes bolondot, ha éppen arra szottyan kedve?
Nos, a Vízöntő férfi általában tudja, milyen feleséget kíván magának, határozott elvárásai vannak választottjával szemben. Nem is választ egykönnyen, mert az ideális nőnek nemcsak szépnek, vonzónak kell lennie, de megfelelően kell viselkednie társaságban. A harsányság, a közönségesség például könnyen elriasztja. Ugyanakkor nem bánja, ha éjszaka, kettesben, annál forróbb a vére.
Van benne erő, méltóság és egy jó adag távolságtartás. Ez igen vonzza a nőket, és ezért szép számmal arat sikereket. Ha viszont partnere cigányzenés, pezsgős vacsorára vágyik, vagy fülledt szórakozóhelyre, nos, ő nem kér belőle. Csak igen ritkán és egészen rendkívüli körülmények között ragadtatja magát közönséges szavakra, gesztusokra vagy tettekre. S nem várható el az sem a Vízöntő férjtől, hogy elhalmozza társát ajándékokkal, drága és értéktelen csecsebecsékkel, mert ehhez kevés az érzéke. Szerencsés, idealista, nem túl gyakorlatias, nagyon kiszámíthatatlan és ellentmondásos, tele van meglepetésekkel, nagylelkű de nem költekező a nőkkel fenntartott kapcsolataiban, kissé hipochonder, és mindenfajta félelmek gyötrik.
Hogy a kapcsolat hosszú és tartós maradjon, legtöbbször nem a Vízöntő férfin múlik. A házasságban hűséges partnerétől mindenekelőtt azt várja el, hogy igazi barát legyen és viszonozza a család iránti odaadását és önfeláldozását.
Fontos, hogy asszonya képes legyen a megújulásra. Legyen elegendő szexuális vonzása és fantáziája, mert e nélkül házasságuk kiürülhet, unalmassá válhat


Párkapcsolati összehasonlító horoszkóp

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Részletesebb leírás a Reszegi név eredetről és a településekről....

Régi képek a korabeli falusi nép életéből a Horthy korszak Magyarországán!