Mire gondoltam ma?!

Viszonylag elég sokat olvasom a különböző írásokat. Elég sok ellentmondást lehet felfedezni a leírtakban, ugyanakkor egyre inkább egy színűvé válnak az írások mintha valaki valahonnan diktálná
a szöveget.
Érzékelhető a főcímekből, hogy kinek vagy ki ellen íródott.
A minap egy interjú különösen megragadott, a Fidesz egyik alelnöke / mert hát van belőlük bőven/ nyilatkozott pontosabban az újságíró kérdéseire válaszolt.
Sajnálom, hogy elolvastam mert ilyen sok butaságot csak a parlamentben hall az ember amikor az ellenzék kérdéseire válaszolnak a kormánypárti képviselők. Azoknak sincs semmi értelmük, legalábbis az ép eszű normális ember számára az újságíró is körülbelül ilyen buta válaszokat kapott az előre megbeszélt kérdéseire. Javaslom elolvasni mind azoknak akiket még érdekelnek a Fidesz kérdésekre adott sablon szövegei.
Az ellenség kép " gyártása "viszont tovább gyűrűzik.
"Szegény" Vona Gábor meg merte bírálni a Fidesz közeli nyugdíjasokat, hogy mennyire  hiszékenyek és azóta napok óta egyebet sem hallani a "Lakáj Médiákban"- mert hát van belőlük most már bőven -,
hogy a Vona így meg úgy kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól.
Én nem szeretném ha tőlem bocsánatot kérne engem nem bántott meg. Engem azok bántanak immár hét éve akik nem tartják be a törvényeket akik kormányzás helyett az Országgyűlést irányítják ahelyett, hogy az Országgyűlés kérné számon tetteiket, cselekedeteiket.
Eltörölnek törvényeket s helyette hoznak Kormányhatározatokat vagy miniszteri rendeleteket mindenképpen alacsonyabb szintűvé minősítik a nyugdíjasokkal foglalkozó törvényeket.
Sokszor számot vetettem azzal, hogy mivé lett az elmúlt hét év alatt a nyugdíjam vásárló értéke? bizony nagyon sokat romlott.
Vagy egy "kézi irányítású  Nemzeti Bank Elnök aki gondoskodik arról, hogy az infláció alacsony szinten legyen "statisztikailag" és akkor be lehet fogni a nyugdíjas szemét vagy a száját 2% ék alatti éves nyugdíjemeléssel.
A környező országokban ahol alapvetően a nép érdekét tekintették elsődlegesnek és nem az "uralkodó osztály" további gazdagítása  a cél ott bevezették az EURÓT ott meg lehet nézni, hogy hogyan él a nép. Sok példát lehetne elmondani, kinek és miért kellene a Magyar lakosság 85% tó bocsánatot kérni. Nem a Vonáéknak és nem a Bal oldalnak hanem a kormányon lévőknek nagyon sokszor és nagyon sok mindenért.    

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Részletesebb leírás a Reszegi név eredetről és a településekről....

Régi képek a korabeli falusi nép életéből a Horthy korszak Magyarországán!